ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ 1-1 HIGHLIGHTS VIDEO

  Μια μεγάλη νίκη κρατούσε μέχρι το 90′ ο Ρούβας στην έδρα του Ποσειδώνα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Σουτζή δεν παράτησαν το ματς και στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν 1-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Ρούβας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 ο  λεπτό ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης, με τον Κασαπάκη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το χαμένο πέναλτι και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Ποσειδώνα, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη σε τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του από κοντά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ρούβας συνέχισε την πίεση του και «σπατάλησε» ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Χριστοφοράκη, Ντέτσικα και Ξημεράκη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ανέβασε την απόδοση του με τον Νίκο Σο

ΑΕΚατσαμπά - ΡΟΥΒΑΣ 2-2 HIGHLIGHTS

 


Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, ΑΕΚ και Ρούβας ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2! 

Στα πρώτα λεπτά, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους, με την ΑΕΚ να απειλεί δις με πρωταγωνιστή τον Φρόκου. Ο Ρούβας λίγο μετά τη συμπλήρωση των 20 λεπτών είχε μια καλή στιγμή με τον Ντέτσικα, ενώ στο 24′ η ΑΕΚ σκόραρε με τον Ντελία, με το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Στο 39′ ο Ρούβας ανοίγει το σκορ! Ο Χριστοφοράκης έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μουρτζάκη και κατέληξε στα δίχτυα του Σπανού. Στο 42′ ο Φρόκου τραυματίστηκε, με τον Βαρδονικολάκη να περνάει στη θέση του και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και με σουτ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ισοφάρισε για το 1-1 της ανάπαυλας!

Με το… καλημέρα της επανάληψης η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με δυνατό σουτ του Καραφωτιά Απ. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Ρούβα, καθώς έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πρίφτη Θοδ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΑΕΚ έλεγχε τον ρυθμό, ωστόσο ο Ρούβας πέντε λεπτά πριν το φινάλε ισοφάρισε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ξημεράκη! Το σκορ δεν άλλαξε, με τον Ρούβα να παίρνει ένα σπουδαίο βαθμό, αν και έμεινε με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης

https://grandsport.gr

Σχόλια